We see that you are viewing this shop on a mobile device. For a better experience, you can open the shop in a new page.

No thanksOpen in new page

The Voice Kids: The Blind AuditionsOpname 4

The Voice Kids komt er weer aan met een nieuw seizoen! Dit jaar zullen de coaches Ali B, Anouk, Ilse DeLange en Marco Borsato op die rode knoppen drukken en hun stoelen laten draaien in de hoop talenten voor zich te winnen.
Ben jij enthousiast publiek en kan jij goed aanmoedigen? Bestel dan nu hier je kaarten voor The Voice Kids – The Blind Auditions!

• De minimale leeftijd voor het bijwonen van een opname is 10 jaar. Personen tussen de 10 en 17 jaar onder begeleiding van tenminste één volwassene.
• Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over deze plaatsen kunt u contact opnemen, via: publiektvk@talpa.tv.
• Het gebruik van spandoeken en/of het dragen van "fan"-kleding is niet toegestaan. Evenals het dragen van fluorescerende kleding.
• Alle gasten moeten zich legitimeren aan de deur.
• Neem eventueel cash geld mee voor consumpties, er is geen pin aanwezig.
• Er mogen geen tassen / jassen mee de zaal in. Verplichte garderobe (gratis).
• Parkeren kan tegen betaling op parkeerdek A van het Mediapark.
• Er zijn geen pauzes tijdens de show.

Deuren open: 17:00 uur
Deuren sluiten: 17:45 uur
Verwachte eindtijd: 22:30 uur

We hopen je in de studio te zien!


Tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids worden er door Talpa Producties B.V. (“Talpa”) audiovisuele opnamen gemaakt. Door het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met deze beeld- en geluidsopnamen en draagt - zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen - alle rechten op de opnamen en het programma, inclusief de auteurs- en naburige rechten, in hun meest ruime wettelijke omvang over aan Talpa om zo Talpa in de gelegenheid te stellen de Opnamen en het Programma nu en in de toekomst onbeperkt te (laten) gebruiken. De overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Talpa het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te (doen) exploiteren.

De minimale leeftijd voor het bijwonen van de shows is 10 jaar oud. Personen onder de 18 jaar oud worden alleen toegang verleend onder toeziend oog van een ouder/voogd.
Het is niet toegestaan om tijdens de opnamen van The Voice Kids foto's en/of filmopnames te maken.

Event date: 3 July 2019 17:00
Location: Hilversum, Studio 24, Sumatralaan 45

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!

Select products

Product Price Quantity Qty
The Voice Kids: The Blind Auditions - 3 juli 2019
Avondopname
€ 15.00 EUR
Total:

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!