We see that you are viewing this shop on a mobile device. For a better experience, you can open the shop in a new page.

No thanksOpen in new page

The voice of Holland: LIVE!Finale

Het tiende seizoen van The voice of Holland is in volle gang. Alleen de meest talentvolle zangers en zangeressen zullen The Battles & Knockouts overleven en de allesbepalende Liveshows halen. In vier spannende liveshows zal er slechts één als winnaar van The voice of Holland uit de strijd komen. Wil jij bij een liveshows aanwezig zijn, bestel dan nu je kaarten!

• De minimale leeftijd voor het bijwonen van een opname is 14 jaar. Personen tussen de 14 en 17 jaar onder begeleiding van tenminste één volwassene.
Alle gasten moeten zich legitimeren aan de deur. Geen legitimatie = Geen toegang!
• Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over deze plaatsen kunt u contact opnemen, via: publiektvoh@talpa.tv.
• Het gebruik van spandoeken en/of het dragen van "fan"-kleding is niet toegestaan. Evenals het dragen van fluoreserende kleding.
• Neem eventueel cash geld mee voor consumpties.
• Er mogen geen tassen / jassen mee de zaal in. Verplichte garderobe (gratis).
• Parkeren kan tegen betaling op parkeerdek A van het Mediapark.
• Er zijn geen pauzes tijdens de show.

Deuren open: 17:30 uur
Deuren sluiten: 18:45 uur
Verwachte eindtijd: 23:00 uur

We hopen je in de studio te zien!


Tijdens The Liveshows van The voice of Holland worden er door ITV Studios audiovisuele opnamen gemaakt. Door het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met deze beeld- en geluidsopnamen en draagt - zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen - alle rechten op de opnamen en het programma, inclusief de auteurs- en naburige rechten, in hun meest ruime wettelijke omvang over aan ITV Studios om zo ITV Studios in de gelegenheid te stellen de Opnamen en het Programma nu en in de toekomst onbeperkt te (laten) gebruiken. De overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat ITV Studios het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te (doen) exploiteren.

De minimale leeftijd voor het bijwonen van de shows is 14 jaar oud. Personen onder de 18 jaar oud worden alleen toegang verleend onder toeziend oog van een persoon ouder dan 18 jaar.
Het is niet toegestaan om tijdens de opnamen van The voice of Holland foto's en/of filmopnames te maken.

Event date: 28 February 2020 17:30
Location: Hilversum, Studio 22, Sumatralaan 45

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!

Select products

Product Price Quantity Qty
Zitplaats Tribune
Sold out
€ 35.50 EUR
Zitplaats Eerste Rang
Sold out
€ 51.50 EUR
Total:

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!