We see that you are viewing this shop on a mobile device. For a better experience, you can open the shop in a new page.

No thanksOpen in new page

alttext

Op deze website kunt u arrangementen boeken voor Yves Berendse - Dinner & Show. Reserveer de tafel vooraf via deze online ticketshop, waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de avond zelf betaald worden. De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder.

U kunt de keuze maken uit arrangementen voor 2 of 4 personen. Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf kan dit niet meer wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.

Wat is er inbegrepen in het arrangement? Exclusieve optredens van Yves Berendse, een heerlijk 4-gangen diner bereid door top chef Dennis Huwaë (vegetarisch ook mogelijk), drank (1 fles Moët Chandon Brût champagne en 2 flessen water) en garderobe!

Let op: het bedrag per persoon is €135 euro. In deze shop wordt 50% van de tafel aanbetaald, de overige 50% kan op de avond zelf bij aankomst betaald worden. E&A Events werkt met een non-refund policy.

Event date: 21 August 2020 20:00
Location: Amsterdam, Nova

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!

Arrangementen (50% aanbetaling) | Vrijdag 21 augustus

Arrangement | Tafel voor 2 personen
Vrijdag 21 augustus | €67,50 p.p. (50% aanbetaling)
€ 135.00 EUR
Arrangement | Tafel voor 4 personen
Vrijdag 21 augustus | €67,50 p.p. (50% aanbetaling)
€ 270.00 EUR
Total Quantity
0

After you click the next button, you will have 20 minutes to complete your order!